Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Klasifikimi, ja kush janë 10 qytetët më të vizituara në botë!

Klasifikimi, ja kush janë 10 qytetët më të vizituara në

Hong Kong, Bankok dhe Londra, janë  tre destinacionet  më të vizituara në botë, sipas të dhënave nga Euromonitor International në top listën e 100 qytetëve më të vizituara në botë. Lista është si më poshtë./dritare.net

  • 1-Hong Kong

  • 2-Bangkok

  • 3-Londra

  • 4-Singapori

  • 5-Parisi

  • 6- Makao

  • 7-Dubai

  • 8-Stamboll

  • 9-Nju Jork

  • 10 Kuala Lumpur