Na ndiqni edhe në

Kuzhinë

Ushqimet që ju ndihmojnë në rritjen e flokëve

Ushqimet që ju ndihmojnë në rritjen e flokëve

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat.

Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut.

Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të cilat forcojnë dhe stimulojnë rritjen e flokëve.

Shkolla e mjekësisë, “Yale” pas disa studimesh ka propozuar një listë të produkteve, që nëse i bëni pjesë të menysë tuaj, do t’ju ndihmojnë të keni flokë më të gjatë.

Salmoni

Speca të verdha

Midhjet

Patatet e ëmbla

Vezët

Fara e lulediellit

Avokado

Bajamet