Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Shtatzënë dhe në modë/ Ja disa sugjerime për stilin e veshjeve!

Shtatzënë dhe në modë/ Ja disa sugjerime për stilin e

Nuk është e lehtë të gjesh rrobat e përshtatshme për të qenë edhe në stil edhe rehat, përgjatë shtatzënisë. Barku që rritet çdo ditë dhe vështirësia për të gjetur masën e duhur të rrobave, i shoqëron femrat gjatë gjithë kësaj periudhe të ëmbël. Më poshtë ju sjellim disa sugjerime, se si të visheni gjatë shtatzënisë, për të qenë sa në 'in' me modën, por njëkohësisht më e rëndësishmja për të qenë komode.