Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Shenjat astrologjike që kanë më shumë nevojë për liri në çift

Shenjat astrologjike që kanë më shumë nevojë për

Jo të gjithë kemi të njëjtin koncept për lidhjen dhe disa shenja janë më të dhëna se të tjerat. Ka nga ata që e shohin të ardhmen vetëm së bashku duke qenë të lidhur ngushtë, sikundër ka dhe nga ata preferojnë të lënë hapësira të lira. 3 janë shenjat që duan më shumë liri që të ndihen mirë me marrëdhënien e krijuar.

Shigjetari. Personat e kësaj shenje janë shumë të pavarur. Për ta, liria është një gjë thelbësore kur je në një lidhje dhe nëse nuk e liri në marrë frymë lirisht, nuk do hezitojë t’ua thotë e madje mund të largohet. Nëse keni në krah një partner të kësaj shenje mos e pengoni të bëjë atë që do sepse vetëm ashtu do e mbani pas vetes.

Ujori. Personat e kësaj shenje jetojnë jashtë kornizave të zakonshme dhe nuk ka të njëjtin koncept të lidhjes si shumica. Për të një marrëdhënie dashurie nuk do të thotë të qëndrosh gjithë kohës me personin që do, por të kalosh momente të këndshme dhe më pas të mëresh me gjërat e tjera. Në fakt nuk është e lehtë të menaxhosh një ujor.

Binjakët. Personat e kësaj shenje adhurojnë të joshin dhe të pëlqejnë. Ata e adhurojnë lirinë dhe duan që herë pas here të bëjnë diçka tjetër. Lojërat e joshjes i kanë qejf dhe në lidhje mund të bëjnë gjëra të çuditshme. Me ta duhet vërtet të gjesh një ekuilibër çka nuk është përherë e thjeshtë. Nëse nga ana tjetër respekton lirinë e tyre, mund të jenë partnerët më të mirë të mundshëm. /A.S-Dritare.net