Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Mund ta gjeni se cila nga pemët e Krishtlindjeve është ndryshe nga të tjerat?

Mund ta gjeni se cila nga pemët e Krishtlindjeve është ndryshe
Festat e fundvitit janë periudha me e mrekullueshme e vitit. Kjo kohë përfshin dekorimin e shtëpisë dhe më e rëndësishmja gjetja e pemës së Krishtlindjeve. Mund të duket goxha stresuese, megjithatë ne të dritare.net ju kemi sjellë një test që të mbajmë trurin tuaj sa më aktiv. Nëse ju e zgjidhni enigmën për disa minuta, do të thotë se jeni shumë medjemprehtë.

Në foton më poshtë keni 6 pemë të ndryshme Krishtlindjesh. Njëra prej tyre është ndryshe nga të tjerat. A mund ta gjeni se cila?

Mos shikoni më poshtë derisa të mendoni se e keni gjetur përgjigjen e saktë! Sigurohuni ta shikoni nga afër, dekorimet, apo detaje të tjera, të vogla por të rëndësishme.

Koha mbaroi! Pema e Krishtlindjeve që është ndryshe nga të tjerat, është dyshi. Nëse e shikoni nga afër dhe me vëmendje, të gjithë pemët në degët paralele kanë dritat e njëjta, ndërsa pema dy në degët e fundit i ka të ndyshme./E.B-dritare.net