Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Jo patjetër duhet të jesh e dobët për të qenë seksi, shihni fotot dhe do habiteni!

Jo patjetër duhet të jesh e dobët për të qenë

Të gjithëve na është krijuar ideja se një femër për të qenë  seksi duhet të ketë me patjetër përmasat 90-60-90, ose të paktën t'i afrohet këtyre përmasave. Por nuk është kështu shihni fotot që Dritare.net sjell për ju në galeri dhe do të kuptoni se edhe femrat e kolme mund të jenë seksi.V.D/Dritare.net/