Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ja kryeministrat dhe ministrat e jashtëm që po marrin pjesë në Konferencën e Donatorëve!

Ja kryeministrat dhe ministrat e jashtëm që po marrin pjesë

Konferenca e donatorëve që po zhvillohet në Bruksel sot për mbledhjen e fondeve për Rindërtimin pas tërmetit të nëntorit që goditi vendin tonë, do të ketë një pjesëmarrje shumë të kënaqshme jo vetëm për nga numri, por edhe nga niveli i përfaqësimit ku do te jene te pranishem kryeministra dhe ministra te jashtem te vendeve te BE-se.

Konferencë do të jenë të pranishëm Presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, kryeministri kroat, kryeministrja serbe, presidenti i Malit të Zi, kryeministri i Maqedonisë së Veriut, ministri i jashëtm italian, ministri i jashtëm grek, ministri i jashtëm gjerman, ministri i jashtëm francez edhe shumë ministra të jashtëm të tjerë./dritare.net