Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ja çfarë hanë gjatë një jave fëmijët rreth e qark botës!

Ja çfarë hanë gjatë një jave fëmijët rreth

Ne jemi çfarë farë hamë! Por, çfarë reflekton kjo për ne? Për ta vizualizuar këtë, i apasionuari pas fotografisë Gregg Segal, udhëtoi nëpër botë për të fotografuar zakonet e ushqyerjes së fëmijëve nga kultura të ndryshme përgjatë një jave, informon dritare.net.

Për tre vjet rresht, Gregg ka vizituar SHBA-në, Indinë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Malajzinë, Senegalin, Francën, Italinë, Gjermaninë dhe Brazilin, duke dokumentuar gjetjet në librin e tij "Çfarë hanë fëmijët rreth e qark botës". Ai punoi me rreth 60 fëmijë dhe përfshiu në librin e tij 52 prej tyre, informon dritare.net

Kawakanih Yawalapiti, 9 vjeçe, Brazil

Anchal Sahani, 10 vjeçe, Chembur, Mumbai, Indi

Davi Ribeiro De Jesus, 12 vjeç, Brasilia, Brazil

Ademilson Francisco Dos Santos, 11 vjeç,  Goiás, Brazil

Meissa Ndiaye, 11vjeçe, Dakar, Senegal

Beryl Oh Jynn, 8 vjeç, Kuala Lumpur, Malaysia

Rosalie Durand, 10 vjeçe, Nice, France

June Grosser, 8 vjeçe, Hamburg, Germany

Andrea Testa, 9 vjeç, Catania, Italy