Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Dritanit

Arena nga Dritan Hila- Zgjedhje akademike apo agonia e shkencës

Debati për Akademinë e Shkencave mbetet i mprehtë. Pas kërcënimeve të kryeministrti Rama për mos zhvillimin e zgjedhjeve, zv/kryetari i ri Myzafer Korkuti dha dorëheqjen. Ky debat u zhvillua në orën 21:00, në Arena nga Dritan Hila në Ora News. Të ftuar akademikë dhe profesorë diskutuan për problemet ndër vite të këtij institucioni dhe për reformimin e saj.