Rinis sot Kuvendi, pas një muaj pushimi

Pas një muaj pushimi, Kuvendi i Shqipërisë do të hapë ditën e sotme sesionin e gjashtë të Legjislaturës së nëntë.

Këtë legjislaturë, Kuvendi do të diskutojë një nga çështjet më të nxehta, si asjo e reformës zgjedhore, paktës antishpifje.

Seanca e sotme, e cila do të jetë thjesht formale, nis në orën 17:00, dhe në rend dite ka 6 pika kryesore.

  1. Hapja e Sesionit të VI-të të Legjislaturës së IX -të të Kuvendit të Shqipërisë
  2. Miratimi i procesverbalit të seancës plenare të datës 18.12.2019 (neni 44, pika 2 e Rregullores)

3.Njoftimi i projektligjeve të depozituara në Kuvend (neni 44, pika 3 e Rregullores)

  1. Miratimi i Programit 6 javor të Punës së Kuvendit për periudhën 20 janar – 7 mars 2020 (neni 26, pikat 5, 6 te Rregullores, votim me shumice te thjeshte)
  2. Miratimi i Kalendarit 3-javor të punimeve të Kuvendit për periudhën 20 janar – 7 shkurt 2020 (neni 27, pikat 3, 4 te Rregullores, votim me shumice te thjeshte)
  3. Paraqitja ne Kuvend e kalendarit të raporteve vjetore të organeve kushtetuese dhe atyre të krijuara me ligj për veprimtarinë e vitit 2019 (neni I 03, pika I e Rregullores)./E.B-dritare.net
LEXO DHE :  Foto/ Masat për koronavirus në Aeroportin e Rinasit

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.