Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Për një superorgazëm, praktikoni këtë pozicion seksi!

Për një superorgazëm, praktikoni këtë pozicion seksi!

Doni që shtrati juaj të bëhet i zjarrtë, si ferri? Epo ky pozicion seksi, mund t’ju ndihmojë për të ndriçuar jetën tuaj seksuale. Ne ju kemi sjellë pozicione të ndryshme seksi, të cilat ju kanë ndihmuar dhe vazhdojnë t’ju ndihmojnë.

Por si ky pozicion nuk ka! “Luga!” Besojmë se, shumë nga ju e dinë sesi është dhe si bëhet, apo jo? Nëse ju e praktikoni shpesh këtë pozicion seksi, na besoni që, nuk do të zhgënjeheni, sugjeron dritare.net

Luga do t’ju ndriçojë jetën seksuale, dhe përveçse do t’ju stimulojë një superorgazëm, gjithashtu do të merrni edhe kënaqësinë maksimale. Si ta bëni? Si fillim të dy partnerët duhet të shtrihen në shtrat, apo kudo qoftë. Femra duhet t’i kthejë mashkullit kurrizin dhe ai e mbledh mes krahëve. Pjesa tjetër nuk është aspak e vështirë, veproni si në foto dhe arrini kënaqësinë maksimale./K.C/dritare.net