Kolegji Zgjedhor pranon kërkesën e PS, për shpërndarjen e mandateve të Këshillave Bashkiakë

Kolegji Zgjedhor ka pranuar kërkesën e Partisë Socialiste për shpërndarjen e mandateve të këshillave bashkiake, për bashkinë Ura Vajgurore, dhe nuk ka marrë parasysh thirrjen e PD-së, që kolegji të pezullojë procesin, deri kur Gjykata Kushtetuese të vendosë.

Kolegji Zgjedhor mori në shqyrtim kërkesën e Partisë Socialiste për shpërndarjen e mandateve të këshillave bashkiakë, pasi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk ka arritur të votojë me kuorumin e  nevojshëm.

LEXO DHE :  Real Madrid ndalet nga Valladolid

Kolegji Zgjedhor ka nisur me Bashkinë Ura Vajgurore duke i dhënë mandatin këshilltarëve bashkiak për të vazhduar me të tjera bashki./E.B-dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.