Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Keni papafingo të vogla? Disa ide si t'i mobiloni bukur!

Keni papafingo të vogla? Disa ide si t'i mobiloni bukur!
Çdo shtëpi ka avantazhet e saj dhe zbulon personalitetin e pronarit. Në 58 metra shtëpi, dy papafingo të vogla, që nëse do t'i dizajnonit bukur, do ta kthenin shtëpinë në unike. Elementet që e bëjnë dallimin përveç madhësisë, janë çatia, shkallët  dhe përzierja e duhur e ngjyrave. Dritare.net ka sjellë për ju në galerinë më poshtë, disa ide si ta arredoni bukur një papafingo të vogël./K.C/dritare.net