Kaos në rrjetet sociale, bien Facebook, Instagram dhe WhatsApp

Rrjetet sociale janë në kaos për shkak të mos funksionimit në shumë vende të Europës, SHBA-së përfshirë edhe Shqipërinë.

Problemet me Facebook, Instagram dhe WhatsApp  kanë fillur rreth orë 14:50 dhe vijojnë akoma të funksionojnë avash apo duke mos funksionuar fare.

LEXO DHE :  Propozim i ri në BE: Shqipëria të trajtohet e ndarë nga Maqedonia e Veriut

Arsyet e ndërprerjes mbeten të paqarta, ndërkohë 82% kanë raportuar probleme me Feedin e Lajmeve, 11% me faqen e internetit dhe 6% me hyrjen.

Tre rrjetet sociale, të cilat janë nën një pronar nuk kanë reaguar akoma me këtë mos- funksionalitet./e.k-Dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.