Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ja si duket pema e Krishtlindjeve, e mbretëreshës Elizabet!

Ja si duket pema e Krishtlindjeve, e mbretëreshës Elizabet!

Oh, pema e Krishtlindjeve, sa  të bukura janë degët e saj! Kohët e fundit, mbretëresha Elizabet ka qenë e zënë me përgatitjet për Krishtlindjet. Për shembull, ajo tashmë i ka dërguar ftesat e saj për darkën e Krishtlindjeve.

Stafi mbretëror, në Windsor ishte i zënë me vendosjen e pemës së Vitit të Ri, informon dritare.net

Kështjella në Windsor është gjallëruar që tani. Një pemë super  e madhe është vendosur në sallën e Shën George. Kjo pemë është thuajse shtatë metra e lartë dhe është e zbukuruar me rreth 7000 drita.  Nuk mjafton një pemë në gjithë atë kështjellë. Ka edhe një pemë të dytë në Dhomën e Vizatimeve Crimson.

Ajo është 4.5 metra e gjatë dhe është e zbukuruar me aksesorë të kuqë dhe vjollcë të krishtlindjeve./K.C/dritare.net