Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Gjërat që duhet të bëni, para se të mbushni 40 vjeç

Gjërat që duhet të bëni, para se të mbushni 40

Të gjithë kanë një listë të gjërave që duan të bëjnë. Dhe, në këtë listë, duhet të futen edhe ca gjëra të tjera, të cilat ju duhet të arrini t'i bëni përpara se të mbushni 40 vjeç. Lexojini më poshtë cilat janë ato gjëra!

 1. Mësoni një gjuhë të huaj
 2. Udhëtoni nëpër botë
 3. Lyeni flokët
 4. Bëni diçka të pazakontë
 5. Ngisni një makinë të shtrenjtë
 6. Shkruani një letër vetes ose fëmijëve tuaj të ardhshëm
 7. Merrni pjesë në akademi kërcimi
 8. Jeto/puno dhe bëhu vullnetar në një fermë
 9. Këndo/kërce/fol/ vepro para një grupi të madh njerëzish
 10. Thyeni një rregull
 11. Dërgoni kartolina me shkrim dore njerëzve që doni
 12. Bëhuni mentor i dikujt
 13. Bëni një udhëtim me makinë
 14. Shikoni filmin "This is 40"
 15. Falni një armik të vjetër
 16. Blini diçka të shtrenjtë për veten
 17. Tregojini familjes dhe miqve që i doni
 18. Bëni diçka që e keni pak me frikë
 19. Shikoni një dokumentar për një çështje që nuk e kuptoni
 20. Mësoni të gatuani
 21. Bëhuni vullnetar në një spital ose në një shtëpi pensionistësh
 22. Bëni kamping
 23. Notoni në oqean./E.B-dritare.net