Na ndiqni edhe në

Udhëtim

CNN sugjeron Durrësin për pushime

CNN sugjeron Durrësin për pushime

Shqipëria renditet nga CNN si një nga 17 vendet më të bukura për t’u vizituar gjatë vitit 2017.durres Për ta ilustruar rrjeti mediatik amerikan, ka postuar një foto nga plazhi i Durrësit. “Shqipëria – diell, çmime të lira dhe plazhe në çdo kilometër (si ky në Durrës). Ky vend i vogël i Mesdheut që ka qenë sekret i fshehtë për një pjesë të mirë të Evropës për dy dekada”, shkruan CNN.