Na ndiqni edhe në

Arredim

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as Hirushja nuk i dinte!

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

Thonë se rrëmuja nuk është në dollapë, por në kokat tona. Po gjithsesi, rrëmujat në shtëpi mund të ndikojnë në humorin tonë dhe shpeshherë na stresojnë. Nuk ka nevojë që ta lini gjithë ditën për të pastruar shtëpinë, mjafton të dini këto këshilla për të organizuar sa më mirë shtëpinë.

1. Përdorni një mbajtëse magnetike për thikat

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

2. Futni në enë të ndryshme ushqimet dhe sendet e vogla që keni vërdallë nëpër kuzhinë.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

3. Mbajtëset që lini në banjë, përdorini edhe për të varur rrobat në gardërobë.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

4. Ka gjithmonë një vend të vogël ku mund të fusësh gjërat e vogla që keni në shtëpi.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

5. Nëse jetoni në një apartament të vogël ose nëse nuk ju pëlqen ideja që të mbani kuti dhe sirtarë kudo, provoni të përdorni "rregullin e 5 gjërave". Çdo ditë, gjeni gjëra që janë vendosur në vendin e gabuar në shtëpi dhe vendosini atje ku duhet të jenë.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

6. Detergjentet dhe pajisjet e pastrimit futini në dhoma dhe kuti të ndryshme.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

7. Bizhuteritë mund t’i fusni në tasa ku fusni ushqime, snacks ose ku mbani sende.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

8. Një tavolinë që rrotullohet për ruajtjen e erëzave është një superide.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

9. Llambat në dollap, po ashtu.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

10. Mbani një prizë, gjëra kozmetike dhe sende të tjera brenda një komodine.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

11. Palosini mbulesat e tavolinës dhe peshqirët, vertikalisht për të krijuar hapësirë

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

12. Si të kurseni kohë, veçanërisht kur është mot i keq.

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

13. Përdorni shportë ose kuti për të futur shapkat!

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as

14. Mbajini dorashkat në një çante pëlhure!/dritare.net

14 këshilla si ta mbani shtëpinë pastër, të cilat as