20 kombinime ngjyrash ideale për veshjet tuaja

Kombinimi i duhur i ngjyrave është çelësi i një imazhi perfekt.

Më poshtë, gjeni guidën që do t’ju ndihmojë të krijoni stilin që keni ëndërruar gjithmonë.

Rozë

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-01

Kuqe

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-02

Mustardë dhe mente

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-03

Ngjyrat pastel

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-04

Ngjyrat korale

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-05

E verdha me grinë

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-06

Uthull

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-07

Bojëqielli dhe jeshile e çelët

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-08

Bezhë dhe gri

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-09

Bardhë me të verdhë

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-10

Kombinim dramatik

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-11

Blu dhe verdhë

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-12

Fuksia

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-14

Ngjyra gri nuk vdes kurrë

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-15

Me motive zogjsh

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-16

Kombinim perfekt i ngjyrave pastel

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-17

Jeshile me lejla

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-18

Ngjyrë smeraldi me kafe

AD-Brilliant-Color-Combos-For-Your-Wardrobe-19

Për t’u bërë pjesë e grupit "Dritare.net" mjafton të klikoni: JOIN GROUP

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.