Na ndiqni edhe në

Arredim

18 ide gjeniale si të sistemoni dollapin tuaj!

18 ide gjeniale si të sistemoni dollapin tuaj!
Kur kemi një dollap të vogël kuptojmë se sa e rëndësishme është që ta sistemojmë sa më mirë.

Çelësi për të bërë për të pasur gjithnjë hapësirën e duhur në dollap është ta organizoni si duhet atë. Vendosni një fundjavë për të riorganizuar dollapin tuaj. Do ju duhen pak para për të blerë disa sende që do t'ju vijnë shumë në ndihmë.

Me këshillat që sjell për ju Dritare.net , ju mund ta transformoni dollapin tuaj të vogël dhe të ngushtë në një vend ku çdo gjë ka një vend dhe është e lehtë për t'u gjetur. Ju nuk keni nevojë për një dollap super të madh për të mbajtur gjërat tuaja së bashku! Këto këshilla gjeniale se si të organizojnë një dollap të vogël, do të bëjnë që jeta juaj të ndryshojë.

Para se të bëni ndonjë gjë tjetër, ju duhet të hiqni qafe ato që nuk ju nevojitën

Shtoni raftet në dollapin tuaj

Shumica e dollapëve kanë shumë bazë, një raft ose dy dhe ndoshta disa rafte. Ju mund të mendoni se shtimi i sirtarëve apo i rafteve do të marrë shumë hapësirë, por jo, kjo do t’ju ndihmojë shumë.

Shto një shufër tjetër ose dy

Edhe në hapësirat më të vogla, mund të shtoni edhe një shufër në dollapin tuaj.

Shtoni grepa të tjerë në varset e rrobave

Këto grepa plastike bëjnë të lehtë të varni më shumë se një ose dy gjëra në një varëse. Ata janë të mrekullueshëm për mbajtjen e shalleve të shumta, kapelave, rripave, apo edhe fundeve.

Shtojini raftet në brendësi të derës së dollapit

Nëse ju jeni në gjendje të shtoni raftet në brendësi të derës, patjetër duhet ta bëni. Ju mund ta përdorni këtë hapësirë ​​për të mbajtur pajisje të vogla, si këpucë, kapele, apo ndonjë gjë tjetër që ju nevojitet për të ruajtur në dollap. Kjo liron hapësirën në dysheme për shporta me rroba.

Nëse raftet nuk janë një opsion, vendosni shufra në brendësi të derës

Ato nuk mbajnë mjaft gjëra, por shufrat e tilla janë të mira për shalle, kapele, dhe çdo gjë që mund të varet.

Vendosni ndarëse në mënyrë që gjithçka të ketë hapësirën e vet

Ju mund të blini një hapësirë ​​magazinimi kubike si ajo më sipër, ose  përdorni karton për të ndarë artikujt tuaj që janë në rafte.

Vendosni çantat tuaja në varëse ose grepa, diku pranë dollapit që të kurseni hapësirë në të

Blini një mbajtëse që është posaçërisht për kuletat

Shtojini shufrat në çdo hapësirë ​​në dispozicion për të mbajtur shamitë tuaja

Sigurohuni që çdo gjë të ketë vendin e saj

Mos i varni vetëm veshjet, këmisha dhe pantallonat kudo që gjeni vend. Bëni disa pastrime dhe ndani çdo gjë në seksione që kanë kuptim për ju.

Koshat janë një ndihmë e madhe në një dollap

Nëse nuk keni hapësirë ​​dyshemeje ose rafte për to, i varni nga varëse rrobash. Përdorni ato për të mbajtur pajisje të vogla ose rroba të palosura

Bëni gjysmën e sirtarëve të hapësirës me shporta

Mos lejoni që dollapi juaj të jetë vetëm me shufra! Përdorni gjysmën e hapësirës për raftet dhe vendosni një shportë në çdo raft.

Shto një raft këpucësh

Një raft këpucësh me disa nivele mund të mbajë më shumë këpucë se sa vetëm një nivel, dhe do t'i mbajë ato edhe më mirë.

Përdorni një varëse çeliku si, kjo për të mbajtur shumë gjëra të varura në të

Nëse keni hapësirën në dhomë bëni një raft druri për rroba

Përdoreni atë për të mbajtur gjërat që vishni më së shumti, kështu që nuk merr hapësirë ​​të vlefshme në dollap.

Përdorni një zinxhir për të grumbulluar varëse rrobash

Përdorni një zinxhir për të grumbulluar dhe shtresuar varëse rrobash në mënyrë që të mund të ulni më shumë artikuj.

Merrni kllapa dhe i përdorni ato si hapësirë ​​shtesë

Këto kllapa kanë për qëllim të mbështesin raftet, por shikoni sa bukur duken rrobat me to!V.D/Dritare.net/