Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Italia nën masa të rrepta deri më 27 mars!

Italia nën masa të rrepta deri më 27 mars!

Italia do të vijojë të ketë në fuqi masa të rrepta kufizuese të paktën deri më 27 mars. Ky është dekreti i ri i qeverisë italiane, e zbardhur nga mediat e huaja. Dispozita shtrin ndalimin e udhëtimit midis rajoneve deri më 27 mars. Po kështu nuk lejohet që të ketë vizita në shtëpi, me më shumë se dy të rritur. Në zonat e verdha dhe portokalli është mundësia për të lëvizur në një tjetër shtëpi, midis orës 05:00 deri në 22:00, për dy të rritur dhe një fëmijë nën 14 vjeç. Kjo mundësi nuk do të zbatohet më në zonat e kuqe./L.F-dritare.net