Na ndiqni edhe në

Arkiv

Foto/ Këto ilustrime surrealiste zbulojnë anën e errët të shoqërisë moderne!

Foto/ Këto ilustrime surrealiste zbulojnë anën e errët

Illustratori polak, artisti dhe bashkëpronar i 'Morski Studio Graficzne' Igor Morski krijon imazhe surrealiste me mesazhe të nënkuptuara. Morski hapi studion e tij në vitin 1995. "Ndonjëherë përdorja simbolet popullore, siç është hunda e gjatë e Pinokut.",- thotë Morski.

"Megjithatë, më shpesh kam provuar simbolet e mia, ato që unë mendoj. Për shembull, arkeologjia krijuese ka të bëjë me komercializimin e arkeologjisë. Atje, unë përshkruaj një kokë të përgjysmuar njerëzore të mbushur me rërë me një figurë të stilizuar të arkeologut Indiana Jones. Simbolizmi bëhet i qartë.",- thotë më tej ai.

Dritare.net ka sjellë për ju më shumë imazhe surrealiste që zbulojnë anën e errët të shoqërisë moderne./K.C/dritare.net