Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Ja si u festuan Krishtlindjet, anembanë globit!

Foto/ Ja si u festuan Krishtlindjet, anembanë globit!
Festimet e Krishtlindjeve vijnë në të gjitha format dhe madhësitë, nga Vatikani në Afganistan, SHBA dhe jo vetëm. Njerëzit anembanë botës presin me padurim për Krishtlindjen, pasi ajo shënon fillimin e sezonit të festave, një kohë kur ata marrin një pushim nga rutinat dhe gjejnë pak çaste për t’i kaluar me të dashurit e tyre.

Krishtlindja festohet ndryshe, në çdo vend të botës. Për t’ju përditësuar me festimet, dritare.net ka mbledhur për ju disa foto që tregojnë, si u festuan Krishtlindjet anembanë globit. Për më shumë klikoni në fotogalerinë më poshtë./K.C/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.