Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare – Arsimi i lartë dhe maturantët/ Pj.3

Dritare – Arsimi i lartë dhe maturantët/ Pj.3

Në studio me Arben Gjata- Rektor i Universitetit të Mjekësisë, Adrian Civici- President në UET, Plarent Ndreca- Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, Fatmir Vejsiu- Ish-Drejtori i Arsimit Parauniversitar në MAS. Arsimi i lartë dhe protestat e maturantëve. Në “Dritare” shpjegohet ajo që po ndodh me Arsimin e Lartë.