Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

A ka bërë ndërhyrje dhe a është gay? Zogu i Tiranës: Nuk më rr*** fare

A ka bërë ndërhyrje dhe a është gay? Zogu i

Kjo e shtunë në ‘Një kat më lart’ iu dedikua personazheve që gjithmonë zhurmojnë në mediat online. I tillë është edhe Hermes Nikaj apo siç njihet në masë ‘zogu i Tironës’. I ftuar në programin IN të fundjavës të moderatorit Ermal Peçi ai tregoi se nuk ndikohet nga çfarë shkruhet për të.

A mërzitet ai kur i përmendin orientimin seksual apo kur i thonë se ka ndërhyrë edhe në fytyrën e tij? Ai i tregon Ermalit: ‘Më vjen për të qeshur, qesh. Nuk më rruhet fare. As e rruaj, nuk dua t’ja di. Më thonë sa fresk që je, nuk ma ndjen për asgjë. Unë që kur zgjohem e marr ditën me shumë pozitivitet’.

 

Duke u bërë vite në programet e mëngjesit, Ermali e pyet nëse e rishikon vetën në atë kohë ndërsa ai tregon se nuk i pëlqen vetja vite më parë. Kaq mjaftoi që moderatori ti thotë se sot është ndryshe për shkak të ndërhyrjeve edhe pse Hermesi direkt qesh duke mohuar gjithçka./d.m-dritare.net

https://youtu.be/_0-iceQH6-c