Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Këto janë lulet dhe perimet, që mund të rriten në një gotë uji!

Këto janë lulet dhe perimet, që mund të rriten në
Lulet e bëjnë shtëpinë tonë një vend më të bukur dhe të këndshëm për syrin. Megjithatë, jo të gjithë njerëzit kanë durim dhe dëshirë të kujdesen për to, për t’i rritur dhe vaditur. Por, dritare.net do ju tregojë sesi dhe ju që i doni lulet, mund t’i keni pa u kujdesur shumë për to. Në galerinë më poshtë, do ju tregojmë lulet dhe perimet, të cilat mund të rriten në një gotë me ujë./E.B-dritare.net

Vëmendje: Nëse  nuk iu shfaqet galeria, ju lutem klikoni në www.dritare.net.