Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Këto janë 4 pozicionet më të sigurta të seksit!

Këto janë 4 pozicionet më të sigurta të seksit!

Seksi i sigurt është diçka për të cilën flitet shumë, por që në fakt nuk praktikohet sa duhet. Njerëzit akoma nxjerrin justifikime absurde për të mos vënë prezervativë ose mendojnë se sëmundjet mund të transmetohen vetëm përmes seksit depërtues, kështu që ata shmangin përdorimin e ndonjë mase mbrojtëse.

E nëse keni presione nga partneri/ja për mospërdorim të masave mbrojtëse, ta dini se është e gabuar. Edhe pozicionet më të sigurta, janë akoma më të zjarrta, sepse e dini që po bëni kujdes. Kështu që vendoseni atë dhe bëni seks pa merak.

-Nëse mendoni se keni një penis të vogël, ky pozicion seksi do t'ju bëjë mirë. Vendosni dy gishtërinj në formë V-je te penisi, dhe një jastëk poshtë vitheve të partneres. Ky pozicion do t'ju bëjë të ndiheni mirë ju dhe do t'i japë kënaqësi më të madhe partneres.

-Njerëzit ndonjëherë mendojnë se seksi oral nuk llogaritet, kur bëhet fjalë te sëmundjet seksualisht të transmetueshme, por mund të merrni klamidia, gonorre, HPV, herpes dhe sifilis nga një neglizhim.  Vendosini partnerit një prezervativ me duart tuaja dhe më pas mund të bëni seks oral.

-Prezervativi i femrës ka një unazë të brendshme që futet brenda vaginës suaj, që vendoset mbi qafën e mitrës dhe një unazë të jashtme. Ju e vendosni atë para se të fillojë bonifikimi dhe ta hiqni menjëherë.

-Nëse nuk keni asgjë mbi ju tani dhe nuk dëshironi të dilni jashtë, keni masturbimin e ndërsjellë. Shtrihuni krah për krah, dhe prekni njëri-tjetrin./dritare.net