Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Ish-prostituta australiane zbulon çfarë duan meshkujt në shtrat

Ish-prostituta australiane zbulon çfarë duan meshkujt në shtrat

43 vjeçarja Samantha, emri i vërtetë i së cilës është Amanda Goff është nga Australia dhe ka punuar plotë 6 vite në industrinë e seksit.

Së fundmi ajo ka zbuluar se çfarë dëshirojnë meshkujt në shtrat.

“Meshkujt janë shumë egositë. Sapo zbulojnë pikat e dobëta në një femër i shfrytëzojnë ato për të treguar një superioritet edhe në këtë aspekt. E shfrytëzojnë këtë në makisimum dhe kjo i kënaq më shumë se çdo gjë tjetër”, tha 43-vjeçarja.

Tanimë ajo nuk punon më si eskortë por i është përkushtuar rolit të këshillueses së jetës në çift.

“Një gjë është shumë e rëndësishme për femrat. Nëse ju arrini të eksploroni trupin e dikujt tjetër, nuk ka asnjë arsye si të mos e bëni me tuajin. Si mund të kërkoni një orgazmë nga një mashkull, kur nuk e dini ju më parë”, tha Samantha.

Më herët ajo është përfshirë në kritikat, se një grua që punon në industrinë e seksit është edhe një nënë e keqe.

“Nëse një grua punon si striptiste, punonjëse seksi, kërcimtare apo pornostare nuk është asnjëherë një nënë e keqe, për këtë ju siguroj. Kush abuzon apo vret fëmijët është një nënë e keqe, jo një nënë që sakrifikohet për t’i udhqyer fëmijët”, u shpreh Samantha./ I.M-Dritare.net