Ide të zgjuara, ja si mund t’i ruani këpucët nga dëmtimi!

Është shumë e rëndësishme që këpucët tuaja të organizohen. Jo vetëm që do t’i mbante në një vend  të dukshëm, por kjo gjë edhe do të ndihmonte ta mbante banesën tuaj të rregullt. Sa më e madhe është familja aq më e lehtë është që këpucët të dalin jashtë kontrollit. Por edhe nëse jetoni vetëm dhe jeni një koleksionist i zjarrtë i këpucëve, ekziston një mënyrë e  zgjuar dhe krijuese që këpucët të ruhen sipas preferencave dhe stilit.  Do të ishte turp nëse keni këpucë të shtrenjta dhe të  dëmtoheshin për shkak të vendit të papërshtatshëm të ruajtjes. Më poshtë keni të renditura mjaft  ide të zgjuara si të ruani këpucët tuaja./dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.