Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

5 gjërat që meshkujt shohin te një vajzë, në takimin e parë

5 gjërat që meshkujt shohin te një vajzë, në takimin e

Për ato vajza që duan të bëjnë përshtypje në takimin e parë, duhet të dinë se për çfarë duhet të kenë më shumë kujdes.

Sensin tuaj të humorit

Aq sa i pëlqen një mashkulli t'ju bëjë të qeshni, aftësia që dhe ju ta bëni atë të qesh është me shumë vlerë.

Sytë tuaj

Shumë sinjale mund të përçohen përmes syve dhe secili mashkull do i mbajë sytë në ato për të marrë ndonjë mesazh.

Zërin tuaj

Ndoshta nuk është cilësia për të cilën do të flasë me miqtë e tij, mirëpo zëri i femrës me siguri që do e intrigojë një mashkull.

Vetëbesimin tuaj

Më e rëndësishmja që e vërejnë meshkujt kur ju takojnë për herë të parë, është vetbesimi. Nuk ka asgjë më atraktive për një mashkull sesa vetëbesimi./E.B-dritare.net