Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ambasada Amerikane uron Festën e Çlirimit me vargjet e poezisë së Naim Frashërit:

Ambasada Amerikane uron Festën e Çlirimit me vargjet e poezisë

Ambasada Amerikane ka uruar Shqipërinë për 76-Vjetorin e Çlirimit, me vargjet e Naim Frashërit.

“Me këto vargje frymëzuese nga poeti i madh Naim Frashëri, ne nderojmë Ditën e Çlirimit të Shqipërisë!”-shkruan Ambasada në Facebook, ndërsa poston poezinë e poetit dhe shkrimtarit të madh shqiptar./K.C/dritare.net

Ambasada Amerikane uron Festën e Çlirimit me vargjet e poezisë