Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Gazetari: Në Shqipëri, grupet kriminale ecin më shpejt se policia

Gazetari: Në Shqipëri, grupet kriminale ecin më shpejt se policia

I ftuar në Dritare me Rudinën, gazetari Xhevahir Zhabina, tha se, problem në Shqipëri është fakti se grupet kriminale po ecin më shpejt se policia dhe Prokuroria.

"Problem në Shqipëri është fakti se këtu grupet kriminale ‘ecin’ më shpejt se policia dhe Prokuroria. Kemi vrasës që lëvizin anembanë Shqipërisë, nga Elbasani në Shkodër dhe nga Shkodra në Elbasan. Unë, ne si kolegë, besoj të gjithë qytetarët duan që krimi të goditet nga Prokuroria dhe policia. Kemi arritur në nivel të lartë të krimit, deri te ata me klering.",- tha gazetari./K.C/dritare.net