Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare në Turizëm - Katër tregime për Rehovën/ Pj.1

Dritare në Turizëm - Katër tregime për Rehovën/ Pj.1

Rehova & Himara, si juglindja me jugun, të bukura dhe unike. 6 Tregime për Shqiperinë që dua.

Në këtë pjesë të parë të emisionit do të shijoni disa tregime nga Rehova. Do të takoheni e do të njiheni me Pëllumb Bilon nga Sofra Kolonjare, Nikoleta Thomain zonjën mikëpritëse në Rehovë, Serafin Qiriaqin nga Finlanda që ktheht në vendlindje për të ruajtur trashëgiminë e familjes.