Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare – Arsimi i lartë dhe maturantët/ Pj.2

Dritare – Arsimi i lartë dhe maturantët/ Pj.2

Në studio me Arben Gjata- Rektor i Universitetit të Mjekësisë, Adrian Civici- President në UET, Plarent Ndreca- Sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, Fatmir Vejsiu- Ish-Drejtori i Arsimit Parauniversitar në MAS, Jani Marka- Pedagog në Universitetin e  Tiranës. Arsimi i lartë dhe protestat e maturantëve. Në “Dritare” vjen një përballje e rektorëve me maturantët për atë që po ndodh me Arsimin e Lartë.