Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Video/ Per t’ju kujtuar, çfarë ndodhi në Shqipëri, kur populli rrembeu armet!

Video/ Per t’ju kujtuar, çfarë ndodhi në Shqipëri,

Viti ‘97 mbetet një nga vitet më të zeza të historisë së demokracisë shqiptare. Pas rrezimit të firmavë piramidale, shqiptarët në mbarë vendin sulmuan depot e armëve dhe u armatosën duke e kthyer vendin në kaos dhe duke shkaktuar nje tragjedi kombëtare që na solli vetëm pasoja.

‘97 është viti ynë i mbrapshtë, njolla jonë e turpit dhe pasojat e atij viti i vuajmë ende. Kush ju bën thirrje shqiptarëve për te marrë armët e ka harruar historinë. Dritare.net po ia u rikujton në 3 minuta./dritare.net