Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama uron mirëmëngjes, me artikullin e 'The Guardian', për Shqipërinë turistike

Rama uron mirëmëngjes, me artikullin e 'The Guardian',

Kryeministri Edi Rama, mëngjesin e sotëm, përmes një postimi në Facebook, uron mirëmëngjes, me artikullin e 'The Guardian', për Shqipërinë turistike.

Media prestigjioze "The Guardian", i ka dedikuar një artikull Shqipërisë, duke e cilësuar vendin tonë një vend me të papritura, antik dhe të mrekullueshëm.

"MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë artikull të “The Guardian” mbi Shqipërinë, ju uroj një ditë të mbarë ?", shkruan Rama, ndërsa ka postuar dhe artikullin në profilin e tij./E.B-dritare.net

https://www.facebook.com/edirama.al/posts/10156853168651523?__xts__%5B0%5D=68.ARC5NucVGcTPK-eC_w5StekGRpiayzEKyItYza--NYlMngmrjq8DITmpN8IUoX-5z5nNAG2YoJFoCrVsegYW3GoxrZAPNJLc6DhuP6aX0Yaui_UHR5E3K2vvykerNTWSQkq3LRczgWTHVdirlfFQMjFP9RUhXELDnbu-m7--1_7A2K_9ML_XgJ2d8t2pkHtAbZJ4QWGbiPK6TOJ-pr07-ognhu-xfoTic0IaF51iYB7QcMaRf5FmyCapEWLZAPrWISfKJuG1NfK1ATarVzjEWjhuCIFQgj6jKN5ECu1tJd0OCf3QlrjtYVzNs8gXXEqWZ3O8A0Pd6_a5zBhvosDM&__tn__=K-R