Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Dritanit

Pse u harrua Kodi Zgjedhor!

Pse u harrua Kodi Zgjedhor!

Nga Dritan Hila

Kaluan 15 ditë nga tërmeti. Edhe pak dhe vijnë Krishtlindjet dhe Viti i Ri. Pastaj ca ditë sa të tresim gjelin dhe nga 16 janari hapim parlamentin. Në fund të janarit do diskutojmë për bilancin e dëmeve. Një muaj kalon me sharje “hajdut”, “te korruptuar”, “rindërto me leket e koncesioneve”, dhe ja ku erdhi marsi.

Gjashtë muaj para zgjedhjeve nuk ndryshohet kodi. Pra zgjedhjet nuk bëhen dot as në tetor. Që dmth do të shkojmë në zgjedhje në qershor 2021 me këtë kod që kemi. Dmth prej katër vjetësh Rama e tërheq këtë opozitë prej hundësh. Mos kujtoni se po mos binte tërmeti do ndryshonte gjë. Thjesht Rama është dy lëvizje para./dritare.net