Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Pse meshkujt tërhiqen kaq shumë nga gjoksi i femrave?

Pyetja pse meshkujt janë të tërhequr nga gjoksi i femrave ka marrë shumë përgjigje, por arsyetimi që vjen nga psikologët i jep fund aludimeve dhe hamendësimeve të shumta.

Më poshtë ju kemi listuar disa nga arsyetimet që japin psikologët e fushës.

I qëndrojnë tamam në duar, nuk janë as shumë të mëdha as shumë të vogla

Shërbejnë si jastëk, ndryshimi mes gjoksit dhe jastëkut është se jastëku nuk të jep dëshira seksuale

Ndryshojnë formë. Shkon para, je e shtrirë në shpinë, në këmbë forma e gjoksit ndryshon dhe ai e shijon këtë

Plotësojnë njëra-tjetrën se janë dy.

Djemtë nuk i kanë, i pëlqejnë edhe të pasmet, vetëm se ato i kanë edhe vetë. Fakti që nuk kanë gjoks e bën atë të vajzave më të dëshirueshëm

Fakti që e prekin gjoksin tonë kur përqafohemi. Ja pse djemtë nuk përqafohen gati kurrë me njëri-tjetrin./Dritare.net