Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Veliaj jep lajmin e mirë për fermerët e Tiranës: Rrjet i ri për ujitjen e tokave në Baldushk dhe Mumajes

Veliaj jep lajmin e mirë për fermerët e Tiranës: Rrjet i ri

Me ndarjen e re administrative, Tirana u zgjerua drejt komunave duke disafishuar edhe sipërfaqen e saj. Ndaj në këto ditë të vështira, krahas punës për furnizimin me ujë të pijshëm të qytetarëve, një vëmendje të veçantë i është kushtuar edhe ujitjes së tokave bujqësore, një degë kjo e ekonomisë që po merr një zhvillim të madh këto pesë vite.

Lajmin e mirë e ka dhënë vetë kryerbashkiaku Veloiaj ka shpërndarë disa foto nga puna që po bëhet në këto ditë të nxehta për zëvendësimin e tubit të amortizuar në rezervuarin e Alltatës, në Baldushk. “Bravo ekipit që në këto ditë të nxehta po kujdesen për zëvendësimin e tubit të amortizuar në rezervuarin e Alltatës, në Baldushk.

Kjo ndërhyrje përmirëson vaditjen në këtë zonë, duke futur nën ujë rreth 300 hektarë tokë bujqësore. Vazhdojmë me rrjetin e Mumajesit, i cili përfundon brenda këtij sezoni”, shkruan Veliaj./ I.M-Dritare.net

Veliaj jep lajmin e mirë për fermerët e Tiranës: Rrjet i ri