Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Në emër të shpresës, Era Rusi dhe Ylli Baka këngë për tërmetin

Në emër të shpresës, Era Rusi dhe Ylli Baka këngë
Era Rusi dhe Ylli Baka kanë realizuar një bashkëpunim muzikor pas tërmetit shkatërrues të 26 nëntorit.

Ndërsa poston një video të shkurtër nga kënga e tyre, Era shkruan në Instagram se, të ardhurat nga klikimet e kësaj këngë dhe paratë e fituara në disa koncerte në bashkëpunim me Ylli Bakën, do të shkojnë për një kauzë të rëndësishme: “Mirëqenien e një fëmije të mbijetuar, i cili ka nevojë për arsim.”

“Ne nuk mund të parandalojmë katastrofat e natyrës, por mund të bëjmë secili diçka për të minimizuar dëmet...dhe të gjithë bashkë mundemi të bëjmë ndryshime të mëdha.

Ky bashkëpunim erdhi pas tërmetit plot pasoja të

26 nëntorit 2019.

Të ardhurat nga klikimet dhe të disa koncerteve ne bashkëpunim me Ylli Bakën do t’i shërbejnë një kauze të rëndësishme: mirëqenien e një fëmije të mbijetuar, i cili ka nevojë për arsim, si mënyra e vetme ndaj një jetese më të sigurt.

?Ne emër te shpresës?”,- shkruan Era në Instgram./K.C/dritare.net

https://www.youtube.com/watch?v=b98bqnQkLiw