Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Tërmeti/ Meta dekreton ligjin për dhurimin e banesave

Tërmeti/ Meta dekreton ligjin për dhurimin e banesave
Presidenti Ilir Meta ka dekretuar aktin normativ për dhurimin e apartamenteve për familjet e viktimave.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI

Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,

D e k r e t o j

Shpalljen e ligjit nr. 80/2019 “Për miratimin e aktit normativ, me fuqinë e ligjit, nr. 6, datë 30.11.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për dhurimin e apartamenteve familjarëve të viktimave, si pasojë e tërmetit të datës 26.11.2019”.

Nr. Dekretit 11382

Tiranë, më 11.12.2019./E.B-dritare.net