Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Lulzimi.... i Majlindës

Lulzimi.... i Majlindës

Nga Kreshnik Spahiu                        

Mos u merrni me Majlindën, por me Lulzimin e saj,

Mos sulmoni Majlindën, por atë që mori zarfin,

Mos e qeshni Majlindën, por atë që e futi në lista,

Mos e tallni Majlindën por shefin e saj,

Mos e veçoni Majlindën se nuk është e vetme,

Mos e ironizoni Majlindën se gjithë PD është si ajo,

Mos e përçmoni Majlindën por atë që e bëri model,

Mos e kritikoni Majlindën, s’ju katandisi ajo kështu,

Mos e baltosni Majlindën, por llumin e liderit opozitar,

Majlinda nuk lindi e vetme, por ishte Lulzimi i servilizmit, lëpirjes, ryshfetit, mediokritetit dhe militantizmit provincial që ngriti Basha për të ruajtur të pacenuar dhe rrezikuar karrigen e tij dhe protagonizmin opozitar.

Vetëm me Majlindën ai mund të Lulzonte në bulevard apo parlament sepse çdo intelektual apo elitë qytetare do e rivalizonte dhe i bënte hije profilit më të ulët të një lideri në 100 vjet që ka njohur Shqipëria.

Boll sulmuat Majlindën. Është epoka provinciale e Lulzimit të haleve dhe përmbysjes së maleve..../Marrë nga Facebook-u i autorit/dritare.net