Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ja gjërat që mban Kate Middleton, në çantë!

Ja gjërat që mban Kate Middleton, në çantë!

Wow, unë nuk kam lidhje me asgjë nga këto!

Gjërat që unë, një femër  e kompletuar dhe e rritur, mbaj  në çantën time: një sasi të madhe qindarkash, që kurrë nuk i përdor, një buzëkuq që daton në vitin 2008, celularin, afërsisht sa një shishe uji, karikusin e tij, etj, etj.

Po Kate Middleton, çfarë mban në çantë?

Asgjë nga këto të miat!

Si Dukesha e Kambrixhit që është, Kate mban në çantë vetëm: një pasqyrë, një letër për hundët, një shami dhe zbutës buzësh, informon dritare.net

Normale, apo jo? Por është interesante, pasi ne nuk lëvizim pa ca qindarka në çantë, ose disa pa kartë krediti. Madje Kate, nuk ka mban as celular, pa të cilin ne nuk e imagjinojmë dot jetën./K.C/dritare.net