Foto/ Ish banoret e ‘Big Brother’ kapen të dehura, ja si harbohen rrugëve!

naked reality 29/9/2016 blitz pictures

Personazhet e “Big Brother”, gjithmonë kanë arritur të rrëmbejnë vëmendjen e medis dhe opinionit publik. Dhe kjo ndodh në çdo vend ku organizohet një format i tillë. E njëjta gjë ka ndodhur edhe në Britani, ku femrat e këtij formati u bënë të njohura pasi u futën në shtëpinë më të vëzhguar.

Por në fakt famën më të madhe po e marrin tani që kanë dalë. Ato janë filmuar rrugëve, me veshje të ekzagjeruara, teksa ishin të dehura dhe shumë pak të ndërgjegjshme për veprimet e tyre.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.