Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Fëmijët shqiptarë në Turqi dhurojnë 912 çanta me mjete shkollore, për nxënësit në Durrës

Foto/ Fëmijët shqiptarë në Turqi dhurojnë 912
Lidhja e Rinisë Shqiptare në Turqi ka sjellë ndihma për nxënësit e shkollave, të prekur nga tërmeti i 26 nëntorit, kryesisht në qarkun e Durrësit

912 çanta me mjete mësimore dhe jo vetëm u dorëzuan nga përfaqësuesit e shoqatës ishin Fatih Jëlldëz Nebiju dhe Tuba Shengyn.

Çantat iu dhuruan vetëm klasave fillore klasa e parë deri në të pestën. U dërguan çanta në shkollën e nxënësve me aftësi të kufizuara në Durrës, shkollën "Riza Shera" Rade, "Zyrber Sallaku" Manëz dhe "Rexhep Mezini" Ishëm./K.C/dritare.net