Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Emrat/ PS cakton koordinatorët politikë, në Shkodër

Emrat/ PS cakton koordinatorët politikë, në Shkodër

Caktohen koordinatorët politikë në qarkun e Shkodrës. Tashmë Valdrin Pjetrin, i cili u caktua koordinator në asamblenë e qershorit, do ta zëvendësojë një grup prej 4 vetash: Senida Mesi, Luan Harushë, Arben Pëllumbi dhe Musa Ulqini. PS-ja ka ngritur gjithashtu edhe dy komisione.

Një komision qytetar i përbërë nga 13 anëtarë, dhe komisioni i PS-së që do të jetë i përbërë nga katër anëtarë: Senida Mesi, Luan Harushë, Arben Pëllumbi dhe Musa Ulqini./K.C/dritare.net