Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare në Turizëm - Dy tregime për Himarën/ Pj.3

Dritare në Turizëm - Dy tregime për Himarën/ Pj.3

Rehova & Himara, si juglindja me jugun, të bukura dhe unike. 6 Tregime për Shqiperinë që dua.

Në këtë pjesë të tretë të emisionit do të shijoni disa tregime nga Himara.

Kryetari i bashkisë së Himarës, Jorgo Goro do të tregojë për ndërtimet më të reja në qytet, për pamjen e re dhe rilindjen urbane të këtij qyteti. Për të vazhduar pastaj në Drimadhë me Sarajet e Pashait dhe operatoren turistike, Eva Bubeqi, që do na tregojë për punën e tyre dhe letrën që i drejtoi kryeministrit.