Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare me Rudinën – Vrasjet e bujshme të verës/ Pj.3

Dritare me Rudinën – Vrasjet e bujshme të verës/ Pj.3

Vrasjet e bujshme të verës. A ishin të sëmurë mendorë njerëzit që vranë? Cila është gjendja e shëndetit mendor në Shqipëri dhe rreziqet që i kanosen familjarëve të tyre dhe jo vetëm? Në qendër të emisionit vrasja tragjike e efektivit të FSHN-së në Shkodër, Ardian Kodra. Dritare nga Vizion Plus do të sjellë përballë dy familje shqiptare në zi. Në studio me neurologen Prof.Mira Rakacolli.