Na ndiqni edhe në

Shkrimet e Rudinës

Dritare – Kush përgjoi kë - Pj.3

Dritare – Kush përgjoi kë - Pj.3

Skandali i përgjimeve në Maqedoni është ende i pazbardhur. Palët e përfshira u shprehën se ishte montazh. Ndërkohë, vetë BDI, partia, përfaqësuesit e së cilës në parlament dhe qeveri, u përgjuan, mori një vendim surprizë. Shkarkoi Zv. Kryeministrin Xhaferri dhe gjithë anëtarët e  qeverisë, duke i zëvendësuar me të tjerë.

Ndërkohë, çështja është në prokurori. Në Shqipëri, skandali u shpjegua nga opinionistët e Tiranës. Por çfarë thonë ata të Maqedonisë, të cilët për herë të parë do të jenë sot në Dritare me Rudinën për të treguar kush përgjoi kë?

Ndërkaq Panama Paper po nxjerr 11 milionë dokumente, ku gjenden emrat e qindra politikanëve dhe zyrtarëve të lartë, në botë, të cilët kanë depozituar paratë e tyre në Panama. Por nuk ia dolën të fshihen. Askush nuk i fsheh dot më. Ne studion e Dritare me Rudina Xhungën per te folur rreth ketyre temave me te ftuar: Fatos Klosin, Mero Baze, Artan Hoxhën, Gjergj Erebarën, Vlera Gjakovën, Rufat Alilin, Arjanit Hoxha.