Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Akuzohet për korrupsion, dënohet me burg gjykatësi Roland Hysi

Akuzohet për korrupsion, dënohet me burg gjykatësi Roland Hysi

Gjykata e Krimeve të Rënda, ka dënuar me 4 vite e 6 muaj burg gjykatësin e Fierit Roland Hysi, ndërsa për shkak të gjykimit të shkurtua, ai  përfiton ulje dhe dënohet me 3 vite burg.

Hyseni është shpallur fajtor për korrupsion ndërsa, atij i është hequr e drejta e ushtrimit  të funksioneve publike për 5 vitet e ardhshme.

Gjyqtari Roland  Hysi ka përfituar ryshfet në shumën e 500 eurove si dhe ka kërkuar favore seksuale ndaj një gruaje, e cila ka qenë palë  në një proces, që drejtohej nga Hysi./ I.M-Dritare.net